22 November, 2009

Keletah si kinting

Diam-diam si kinting masuk dalam bilik. Memang saya tak perasan langsung kelibat si kinting itu dek khusyuk sangat mengadap notebook. Tahu-tahu saja si kinting dah bawak keluar botol perfume En. F, then tetiba langkah dia terhenti bila melihatkan saya. Takut kantoi la tue. Hahah! Boleh pulak dia perlahan-lahan patah balik masuk ke bilik. Saja saya perhatikan dia ngan ekor mata lalu buat-buat muka garang ikut dia. Dan-dan la si kinting buat-buat semburkan perfume kat celah kiri kanan ketiaknya. Bila dia tengok saya tak bagi respon yang memberangsangkan,slow-slow dia bukak laci & simpankan semula perfume tue. Hihihih. Comel sungguh melihatkan keletah dia time tu. Alahai si kinting ibu ni *hugs & kisses*.


Abaikan cara duduk si kinting yang agak kurang sopan itu.

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)