04 December, 2009

ASK 2009 & Kuih Tat



Credit to OHBULAN for the picture. Korang tau kan tu mata siapa? Ha..teka..teka. Sambil gigit kuku pun boleh teka punyer.(Apakah?!)


Sambil menggodek blog template my beloved fren, sesekali saya bergegas mengadap TV semata-mata kerana ingin mencuci mata dengan fesyen-fesyen vogue da vass artis-artis fofular kita di Seribu Satu Malam ASK. Bukanlah saya nak bagi ulasan tentang pakaian mereka, dressing saya pun tak semenggah mana so memang takde berangan nak jadi fashion police tak bertauliah pon. Bukan juga nak bagi ulasan tentang calon-calon bagi kategori yang dipertandingkan. Ala..korang pun tahu kat mana nak cari cerita dan ulasan tentang itu bukan? Gambarnya pun nanti akan dimuatnaik di sana sini. Biarpun Farah & Afdlin sudah berkali-kali bertukar baju,dari tarbus pak Arab ke tengkolok Firaun, dari persalinan kaler itu ke persalinan kaler ini (haii..bertuah badan depa dapat melaram kan?!)tapi saya bukan nak cerita tentang itu semua.

Saya cuma nak menjakikan (jaki la sgt..haha!) korang dengan mewar-warkan kenikmatan yang saya rasai ketika menjamah kuih tart landak buatan emak sambil menggodek blog dan melayan ASK. Itu saja. Memang terbaek wok!!


Inilah Tart Landak atau Tart Gunting yang dimaksudkan,tapi yang saya tengah makan ini, kuning telornyer adalah kaler cekelat sebab terlebih garing. Huhu..gegaringlah sodap wok!


Nota : Entry paling tak berpekdah dari saya...tapi ada HAKU KESAH?? Kwang kwang kwang..

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)