15 December, 2009

Sentuhan kreatif Lely

Saya dan Lely, kedua-duanya sukakan seni dan gubahan hantaran. Namun, antara saya dan Lely, sentuhannya lebih menjadi. Dari sekadar suka-suki menggubah hantaran pertunangan dan perkahwinan kami adik-beradik,hasil kreativitinya mula mendapat perhatian saudara-mara dan teman-teman. Lalu dari sekadar minat, kini hasil kerjatangannya sudah menjadi salah satu sumber pendapatan sampingan. Kebanyakkan gubahannya menggunakan bunga segar dan artificial. Untuk bunga dip belum begitu menjadi lagi tapi kalau inginkan yang simple-simple boleh diusahakan juga. Harga yang dikenakan adalah bergantung kepada jenis gubahan yang diinginkan. Boleh runding punya.

Inilah antara hasil kerja minah rebel-lagi-emo ni.












Pinggan IKEA pelbagai bentuk digunakan sebagai alas menggantikan bakul/polisterin. Bunga kristal sebagai hiasan.


Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat si Lely, sila PM id ini terajangkang@yahoo.com atau hubungi : 013-2541041.

3 comments:

  1. dah takde e-mail yang lebih brutal dari tu ke lely? ngurat kang baru taw.hehe

    ReplyDelete
  2. biasalah budak emo. emel pon nak tunjuk-tunjuk emo. nk ngurat ker. tak takut kena terajang ker? hehehehe....

    ReplyDelete
  3. Sis,

    i ada email pada lely but no response. majlis i bln 10 ni, i nk mtk khidmat u all. and u ada buat andaman x?

    tq

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)