26 January, 2010

Borborygmus

Lapar. Lapar. Lapar. Lapar kuasa delapan. Tak sabar nak lunch. Dah terbayang lauk-pauk best kat cafe KBS. Inilah akibatnya bila tak sarapan. Dah banyak hari lah jugak aku tak makan sarapan. Bukan tak mahu, tapi tak sempat, tapi malas. Malas nak menapau atau prepare breakfast. Isk..isk..tak bagus kan camtu? Bukan cara hidup sihat kan begitu? Stok instant cereal 3-in-1 dah berzaman habis. Kena top-up balik nih. Nak kena tunggu lagi sejam baru boleh pegi tapau & MAKAN. Perut ini dah berborborygmus tahap tantaroemon dah ni. +__+

Sekian sudah entri ciput dari insan yang kebulur.

Nota kaki : Borborygmus (plural borborygmi) also know as stomach growling, or rumbling, is the rumbling sound produced by the movement of gas through the intestines of human/animals.

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)