10 February, 2010

Panjang umurnya

Bulan ini adalah bulan perayaan untuk aku. No, its not like i'm looking forward to celebrate Valentine's Day okey?! :P Tetapi bulan ini adalah meriah dengan ulangtahun hari lahir teman-teman & insan tersayam ♥.  Buat Pn. Noridah (Feb 10th) dan Pn. Kartini (Feb 14th), aku doakan semoga kalian diberi kesihatan yang berpanjangan, rezeki yang murah lagi berkat serta keluarga yang bahagia dan dirahmati.  Apapun, ayuh kita nyanyi lagu ini sama-sama untuk mereka:

"Panjang umurnya..panjang umurnya..panjang umurnya,
serta mulia..serta mulia.."
HAPPY BIRTHDAY!!

Okeh, sekarang sila potong keknya.

credit to pinkcakebox.com

Effect bintang-bintang adalah hasil basic photoshop penulis. Hahah, tetiba interframekan diri. Benda simple camtu pon nak cerita. Macamkan orang berkisah. Gila glam betol. Ok la, ok aku undur diri dulu. Last not least, wahai birthday ladies, aku ♥ kamu ya!

Notes: Engkau orang dah tak boleh jadi birthday girl because it sounds so gedix untuk angkatan 30-an..hahah!

3 comments:

  1. Ahhhaaa... suka! Aku suka! Toche toche.... hiksss. cantek kek tp takleh makan leh tengok je. Huahuahuauu......

    Thank you so much dear.... sya sayang anda jugaaaa :-* muahsssssss

    ReplyDelete
  2. Huih aku baru pasan ada notes kat bawah skalik .. huih ni sudah men kasar.. asal lak takleh besday gurl ... aku masih gegurl lagik apa .... debush > sepak pp sendirik kakakakaaa.......

    gegurl = mak budak yg gomoks ekkk :(( sila jgn jeleskan kegomokkan saya ek. huahuahuahuaaaa...

    ReplyDelete
  3. Notes tu aku baru tambah la mek. Cheh, xde maknanya gegurl..kalo cam Tasnim ka, Ecah anak si Maya tu le la kita nak panggil gegurl.

    Gomoks ka? Meh la kita sesama masuk beauty pageant mak-mak gebu.Hahaha!

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)