20 April, 2010

.........

Line broadband mengots, kejap-kejap disconnect..bosan aku! Hilang terus mood nak mengarang.

Sesi menayang juadah lunch last weekend - sayur bayam tumis air, tomyam campur ( gambar diambil ketika tomyam elok menggelegak kat atas dapur ) & siakap kukus ala Thai ( ikan dah tinggal separuh terkulai-kulai tapi still gedik nak amik gamba ) + telur dadar.

Tapi ikan siakap kukus tu sedap makan time panas-panas je. Kalau dah sejuk, macam dah tak berapa best. Hurm..lepas ni nak cuba kukus ikan merah pulak.

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)