16 October, 2010

CONTEST : Gaya si comel berbaju raya


Anda ada foto anak-anak nan penuh gaya pelbagai ragam di hari lebaran? Walau sudah ditayang-tayang di dalam blog atau FB untuk orang menjamu mata, apa kata kita buat kemunculan semula khas untuk contest di atas. Sudah bermula sejak 25 September 2010 hingga hujung bulan ini. Terbahagi kepada 2 kategori - A : Beboys (Boys) & B : Gegurls (Girls).
Syarat penyertaannya adalah seperti di bawah:

  • Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini - DONE. 
  • Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda - DONE. 
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda - DONE.
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - DONE. 
  • Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. - DONE. 
  • Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir   pertandingan.- DONE.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan  juga semua penaja (no link back will be disqualified) - DONE.
  • Once semua syarat diatas settle, tinggalkan link entri anda di entri ini. - DONE.

Mudah saja bukan? So follow sahajalah apa yang penganjur hendak supaya kita tidak disqualified :-) Nanti terus kempunan..sobs..sobs..

Hadiah - hadiah yang menanti untuk kedua-dua kategori adalah :
    Tempat Pertama
    Tempat Kedua
    Tempat Ketiga
    5 Hadiah Saguhati
Hadiah-hadiahnya akan diumumkan kemudian, of courselah pihak penganjur mahu bikin surprise sama kita kan? Baru la ada thrill berperaduan, hehe!

Anway, pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dan keputusan adalah muktamad.
Maka dengan ini, aku redholah dengan apa jua keputusannya..it's just for fun & nak memeriahkan suasana. Tapi kalau menang, hehehe(siapa la tak nak hadiah kan? kan?) sure seronok tak terkata kerana para penaja adalah superb-superb belaka!


Dan untuk si comel aku, inilah gayanya.
 TASNIM IMTINAN BT. MOHAMMED AFENDI
2 TAHUN 7 BULAN


Diakhiri dengan ucapan selamat bertuah untuk aku & juga kamu!

2 comments:

  1. nina..byknye prosedur nk masuk ini contest!anyway nt aku try la..hehe

    ReplyDelete
  2. puja : prosedur standard contest kat blog gitu le. Try jgn tak try,mana tau ada rezeki si zahra.

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)