29 December, 2010

We keep on fighting till the end..


Semoga Harimau Malaya mampu menunjukkan belang dan taring serta mengaum ganas di Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta untuk perlawanan akhir kedua timbal balik menentang sang Garuda. Walaupun sudah berada di kedudukan yang selesa, pasukan Malaysia harus buktikan bahawa mereka bukan jaguh kampung picisan. Untuk pasukan Malaysia..doa kami mengiringi kalian, semoga kalian beroleh kemenangan. Fighting!! d(+_+)b
 Last but not least, do play with attitude, dudes!!

Updated : Yeay!! Malaysia menang! Syabas pasukan Malaysia, keep it up dudes! Fahmi, sekelip mata kamu famous-amous di Twitter ye, you are a great goal keeper indeed.


Note : aku 'link'kan blog GF FAHMI khas untuk para peminatnya :-) (ada ke peminat Fahmi yang tetiba tersesat kat blog nan-hado ni? Kih kih. Kalo ada la kan. Dengan awek dia sekali famous ko. 

2 comments:

  1. harap2 dorang leh r menang kan...mental kene kut tu nak lawan kat indon..hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. lyana : yup..hope player msia kuat mental & fizikal..even malam ni tak dapat tgk live sbb ada kelas, tp harapan nak dgr berita baik tu ada :D

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)