05 January, 2011

Contest 'Jelingan Manja'

Hahah..gedix aje kan 'mak-mak orang' macam aku ni nak join contest seperti yang tersebut. But, hey..ada ahkak kesah?! At least boleh juga ringankan kepala otak aku yang dah kremengadap buku (gegels la..malam ni akan ada paper kemahiran maklumat uols. Harus rebus buku itew then minum baru leh ingat semua yang dibaca & yang tak dibaca. Tak pun tekap buku atas roti & makan. Konpom sebijik-sebijik ayat dalam buku tu aku ingat. Kenyang pun kenyang. Keh keh keh. Pengaruh Doraemon sungguh ti lah :P) Opps..melalut sudah. Ampun cik adik penganjur..akak over acting sikit hari ni. 
Oh ye, kepada mereka-mereka yang suka jeling-menjeling terjuling-juling...ayuh sertai peraduan ni. Cara dan syarat penyertaannya mudah sahaja uols. Sila klik banner di bawah untuk maklumat lanjut okeh?!
 Hadiah menarik menanti aku (kalau ada rezeki ahkak la kan) dan engkau (kalau rezeki bukan milik aku tapi kamu..). Oh ye, khas untuk jelingan manja aje tau. Jelingan maut, jelingan menyampah atau yang negatif-negatif adalah disqualified. Eh..eh..aku pulak yang lebih-lebih tambah syarat, macam nak lawan tauke pulaknya..keh keh. Jangan mara ye cik adik pengajur..akak joking saja. (sebenarnya mentel!)

Tak tahu lah tang mana yang manjanyer...tapi belasah ajelah.
 Hik hik hik! (tetiba gelak pun sudah secara manja)

Oh ye, saya mahu tag :

4 comments:

  1. alamak..diameter idong bertambah bila kekura comel taip begitu..hins...hins..hins..hahahah!

    ReplyDelete
  2. bulan : oh cik adik organizer..yer..ur most welcome :-)

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)