14 January, 2011

Akekekeke.. *gelak Spongebob*


mood exam sudah dilambai *tata* tiada lagi sesi perah pecah otak. sudah boleh cucuk langit secara bebas. yeay! lagi. sekarang hanya perlu berdoa banyak-banyak agar mendapat keputusan yang tidak mengecewakan. oh ye, harus jelaskan hutang assignment java yang tertunggak. mujur lecturer bagi kelonggaran untuk hantar lepas exam. harus tumpukan perhatian pada group project bilangan 2 (dua) java dan group project & presentation kmk juga, ye..tak boleh hilang fokus sehingga 26 Jan. Selepas itu, peluang terus pulang ke rumah selepas habis waktu kerja 5.30 adalah heaven. (harap merasalah balik tepat jam 5.30 di tempat baru..amin!) ahaa, peluang ke pasar tani presint 2 setiap selasa juga dah boleh merasa..kihkih. seronoknya! perasaan dapat bercuti daripada belajar sudah kembali selepas 8 tahun. perasaan yang sama. perasaan yang tak kira usia. hmmms...(senyum bahagia sampai tertutup mata).

p.s: adat ahkak-ahkak cam aku ni belajar, sampai demam-demam ko..otak sentap kaedahnya :))
    

4 comments:

  1. hehhee.. lega kan dah abios exam..cam terlepas jap beban...pasni lagi satu beben lk nk tunggu result..hahahah

    **chem ni nampak muda sure cam student2 tu jek

    ReplyDelete
  2. lyana : haah..lega sungguh. beban tunggu result tu hujung bulan 2 baru nak pikir :))

    p.s: muda? time bulan mengambang je nampak gitu..bias bulan lah katakan..kalo idak, xde maknanyer..heheh!

    ReplyDelete
  3. Miahahahaaaa... kalo sentap study takpe jgn sentap lain. miahahahaa...


    Me tumpang sekaki .. tp tumpang jeles coz lum berkesempatan nak sambung . Sob sob :))

    ReplyDelete
  4. along - sentap lain, sentap apa ye? cam leh teka je...kehkehkeh!
    xpa, sampai masa & ketikanya..adalah rezeki ko nak sambung study,la ni ko dapat rezeki tang lain dulu. Alhamdulillah dah tu :-) aku pun tumpang happy utk ko.

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)