07 January, 2011

Giveaway Edy : Awak Busuk!








I've been tagged! Thanx to tuan tanah sha-sha bloggerheaven for tagging me. Kecik tapak sulaiman, tapak stadium aku tadahkan (erks..apakah?!). Anyway..kamu suka wangi-wangian? Atau kamu seorang busuk yang cute? (kenapa aku guna perkataan cute??? Kerana ia bersifat unisex..jadi tak perlu sebut seorang busuk yang cantik dan tampan. sudah jimat masa menaip - padahal masa memang terang-terang dah membazir dengan penerangan yang diberi.) *ntah apa-apa*

Okeh, terus ke pokok utama perkara pokok a.k.a topic sentence. Saudara Edy seperti pada gambar banner di atas telah bermurah hati untuk melancarkan acara giveaway original miniature perfume untuk mewangikan para follower beliau yang budiman.(Yelah..kalau sudah sudi follow itu dikira sebagai budiman lah kan?)

Untuk 2 orang jejaka nan bertuah,  setiap seorang dari kamu akan dapat ini
picture taken from blog encik edy
dan;
2 orang hey ladies yang bertuah, setiap seorang dari kamu atau aku akan dapat ini
picture taken from blog encik edy
  Syarat penyertaannya juga mudah sahaja. Kamu hanya perlu :
1.Buat 1 entri tentang giveaway ini dengan tajuk - Giveaway Edy : Awak Busuk! (Letak banner giveaway pada entri dan pastikan kamu ada link terus kepada entri contest.)
2. Jadi follower blog Encik Edy
3. Wajib tag 2 orang blogger , seorang blogger lelaki & seorang blogger perempuan. (Pastikan mereka tahu anda mengetagged mereka :-))
4. Tinggalkan link kamu di ruangan komen entri tersebut. (Okey, dah 3 kali aku bagi linknya.Sila gunakan teknik pencarian maklumat yang strategik untuk menjoinkan diri.
5. Tarikh tutup peraduan adalah pada 11.59 am, 12 Januari 2011.

Okey sekarang, aku mahu tag : 
 Sekian, terima kasih.

2 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

    ReplyDelete
  2. sama-sama encik edy. kalau ada rezeki..alhamdulillah. :-)

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)