07 March, 2011

Sedikit 'update'

1. Telah menempah pinafore comel daripada Lyana selepas melihat hasil tangan beliau di sini. Dan inilah hasilnya :-)
Pink printed cotton pinafore for Tasnim :-) 
Lyana ada buatkan bunga juga (dari kain yang sama)  as accessory tapi aku tak sempat lagi nak beli klipnya. Komen anak dara aku, "Anim tuke, ibu!"

2. Lawatan PUSPANITA ke Hari Kraftangan Malaysia minggu lepas. Aku banyak cuci mata & kenyangkan perut aje (Siapa yang biasa pergi HKM mesti tahu apa yang hendak diborong, macam-macam ada - kain sutera, batik, tenun, aksesori, barang hiasan etc dengan harga istimewa). Aku hanya beli seutas gelang batu hematite :-), jadik ler weh, dahnyer aku bawak duit cukup-cukup tambang balik kot tertinggal van rombongan ke apa :)) Shopping-mopping tak dipateri sebagai agenda. *sobs-sobs*

Cenderamata dari Kraftangan Msia ;-)

3. Semester kedua sudah bermula. Kehidupan lepas waktu kerja & malam bakal didedikasi khas buat mereka (merujuk kepada gambar seterusnya). \(+__+)/

Wahai ilmu, semoga ikatan cinta di musim ini membuahkan hasil yang lebih manis ye.

7 comments:

  1. @ezan : jenuh nak dapat pose comel tu. :-)

    @diana : hurm..tulah..sem ni semua subjek jenis membaca aje..agak-agak boleh ke rebus buku & minum air dia bg terang hati? huhu!

    ReplyDelete
  2. comel2..

    bab buku yang bunga mengantuk..ahha..

    ReplyDelete
  3. thanks chem

    alahai..rajinnye..tapi nak watcamne kene gak study kan...yana ni ntah bile ntah nak sambung..agaknye dah malas kot..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  4. @bunga : sama la kita :D
    @mamaleesya : nanti aleesya leh gak pakai pinafore :D
    @ yana : xpelah yana..at least yana dah dapat apa yg diidamkan dalam study, lepas ni cari ilmu jahit-menjahit pulak sampai jadi tauke :D

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)