12 June, 2012

My 'Cek mek molek'

Masam-masam dari sekolah, pergi Alamanda layan Madagascar dengan Asuya (maksu Julia). Babahnya belanja.

Promo kedai pak ngah & mak ngah bersama pak lang.

Menunggu ibu bertemubual. Masa ni mood tengah baik lagi.

Pose tak semenggah. Haih.

Ini gambar masa majlis aqiqah & cukur jambul si kinting 4 tahun lepas, masa ni umur si kinting baru sebulan lebih. Sekarang kus semangat anak ibu... :-)

4 comments:

  1. Aku ingatkan kuih cek mek molek.

    *nyu kim salam.

    ReplyDelete
  2. @Lyd : haha, ingat makan je ko ye. Ni cek mek molek versi kerinting. Oh, waalaikumusalam.

    ReplyDelete
  3. Gambar 2nd last & last paling best. Anim comel sgt dgn sling bag bunga tu. Sesuai sgt! :) Gmbar last - wajah ibu maintain sama je walau dh 4 tahun berlalu. Ingatkan gmbar masa gi melawat baby baru lahir..

    ReplyDelete
  4. @Ayu : haha, comel ye? aksi mata ke atas ala-ala ada aku kisah tu memang x boleh blah. Harapnya mampu la nak maintain awet mudanya..haha! maafkan la orang yang ditimpa perahsantan ni ye.

    ReplyDelete

care to drop a comment? thanx! ;-)