16 July, 2012

Another final

Semester ini hanya perlu duduki peperiksaan akhir untuk 3 paper. 3 paper jerrrrr. Eh Nina, 3 paper yang tidak boleh dipandang enteng tahu? Kalau 1 paper ke laut, maka CGPA kau juga sama. Bila dengar cerita para senior betapa killer subjectnya TK2023 & TK2043, tak semena-mena kecut perut tapi macam tak ramping & tak kempis-kempis pun. Huhu. TM1923 bunyi sahaja macam senang tapi aku tak pasti sama ada aku mampu nak hafal setiap butir isi dalam buku teks untuk jawab 100 soalan banyak pilihan (konon nak salahkan faktor usia). Apapun, cuak ke, takut ke, gelabah biawak ke, kena hadap juga kan? Itu belum menghadap lagi subjek Tahun 3. Tak sabar rasanya nak berdarah hidung 2 semester. Yeay!! *lakonan semata-mata*
Takpe, takpe..yang penting : usaha, doa, tawakkal.

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)