18 September, 2012

Pic-O-Memory II

 Gambar yang diambil sewaktu hari raya pertama. Ye, hari raya pertama. Baju raya hanya sempat disarung tak sampai separuh hari. Sudahnya beraya dengan t-shirt & seluar steng. Gaya ala diva memang tak boleh blah.
Peminat karakter Cookie Monster. T-shirt adalah dari Sempoi Shoppe. Jemputlah singgah cuci mata di  FB. Boleh request nak design yang disukai. Ewahh, sambil menyelam minum air bunyinya, ahaks.

 Bercanda bersama rakan sepermainan. Mujurlah BFF dia tak lokek ajak dia mandi kolam sama-sama tapi ayat si kinting takmo kalah, "Wah, besarnya kolam Aqil..tapi kolam Anim lagi besarrrr." Padahal kolam dia takde la besar mana, dah koyak rabak pun.

 Waktu tido memang dia seksi selalu/sokmo.

 Gembira dapat balik dari sekolah awal. Kemain tepi cikgu dia sikatkan rambut. Maka meh kita retrokan dia dengan shades aviator.

Owh dan ini adalah little Mr. Mc Dreamy. Anak buah aku edisi terkini. Namanya Aisy Faris Al-Rasshid. Lahir pada 31 Ogos 2012. Yerp, angkatan baby merdeka. 3 sudah cucu Pakcik Harun & Makcik Juli.

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)