31 October, 2012

Produk Penjagaan Wajah Everlynn

*Sila skroll ke bawah untuk entri terkini*

IKLAN!!

Siapalah yang tidak mahu punya wajah licin, halus mulus dan gebu, bukan? Wajah yang licin, halus mulus dan gebu itu dapat menjadikan wajah kita lebih berseri dan lebih muda berbanding usia, betul tak? Sesetengah wanita pula mendambakan wajah yang cerah nan suria pagi, tak gitu? Tapi pada saya, cerah itu subjektif kerana cerah tanpa cacat cela itu bonus tetapi cerah nan kusam, bermasalah dan tidak bermaya apa gunanya? Apapun, tidak kira apa warna kulit wajah anda, wajah tanpa pigmentasi, jeragat, noda hitam, lembap dan segar sepanjang biasa bukanlah sekadar angan-angan sahaja.

Anda pernah dengar Everlynn? Anda pernah mencuba Everlynn? Atau adakah anda pengguna setia Everlynn? Kini anda boleh mendapatkan produk tersebut daripada saya!! Hubungi saya di 013-2770270 atau stobericupcakes[at]gmail[dot]com

Kepada mereka yang berminat mahu mencuba keberkesanan produk ini, Everlynn adalah produk yang diformulakan dari Perancis & Switzerland dengan menggunakan ekstrak buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Everlynn ada menawarkan set percubaan yang terdiri daripada:

Deep cleansing foam
Deep hydration refreshing toner
Day solution / Day Cream (BB Cream)
Multiperfection Cream (Night Cream)


dan boleh diperolehi dengan harga RM 125 (dengan Multiperfection cream) atau RM 90 (tanpa Multiperfection cream).

Set besar pula terdiri adalah tanpa Multiperfection cream dan dijual dengan harga RM 190. 


*Nota : Multiperfection cream sangat sesuai untuk membantu menghilangkan berjeragat.
Harga : RM 35

Untuk kulit wajah yang mempunyai masalah jerawat yang serius, anda disyorkan untuk mencuba Everlynn Purifying Treatment Set yang terdiri daripada pencuci muka & krim.

Anda adalah digalakkan untuk melengkapkan set rawatan ini dengan penggunaan Deep hydration refreshing toner  (RM 32.90 untuk 35ml & RM 69.90 untuk 160ml) :-)

Selain itu, terdapat jugak produk Everlynn Sheet Mask & Everlynn Collagen Serum seperti foto di bawah:

Everlynn Sheet Mask
Meningkatkan tahap oksigen & kelembapan kulit, Menambahbaik tekstur dan menyuburkan kulit serta membuang sel-sel kulit mati. 

 Everlynn Collagen Serum, RM 120 sekotak (8 botol)
Mengecilkan liang-liang roma & mengurangkan garis-garis penuaan (nama pun collagen serum kan? Sudah semestinya!) 

Mari kita lihat keberkesanannya :
 
Hasil selepas penggunaan Skincare set, collagen sheet mask & serum selama sebulan, jeragat berkurangan dan tona kulit menjadi lebih sekata.

Tiada lagi jeragat!

Hati terdetik mahu mencuba? Ianya amat dialu-alukan, apa salahnya mencuba. Oleh itu, diulangi..sila hubungi saya di 013-2770270 atau stobericupcakes[at]gmail[dot]com untuk pesanan okay!

No comments:

Post a Comment

care to drop a comment? thanx! ;-)