28 February, 2014

Hand made crochet with love ~ by Natrah

Kawan aku ni memang halus-tangan (lawan kepada keras-tangan) orangnya. Reti menjahit, reti mengait. Ciri-ciri ibu mithali gitew. Sambil sembang-sembang, tau-tau siap kopiah sepasang. Sambil layan tv, tau-tau siap satu sarung tisu. Aku ni mampu kait tali air je le sepanjang-panjangnya, nak matikan tak reti..hahah. Anyway, anyhow..kawan aku ni ada ambil tempahan mengait, katakan apa saja yang korang nak minta dia kaitkan, insya Allah jadi. Nak tempah alas tv, alas peti meja, alas peti ais, sarung tisu, sarung henpon, mittens & booties, kopiah, sweater, topi, beanie, bib etc..sila la korang kaw tim. Jangan risau, kawan aku ni walaupun pemalu, ramah-tamah & baik hati orangnya. For more details, ini blog nya: Jarum Dan Benang

Aku tayang sikit hasil kerja tangan kawan aku ni ye.







Koleksi kerja tangan beliau juga boleh dilihat di sini

Yang paling special, hasil kerja tangan beliau untuk my domdimbob Ukasyah ("_,)

.... kostum mickey mouse, wiwiwi.

Whatsapp / SMS : Natrah Norlin +0196925074

4 comments:

care to drop a comment? thanx! ;-)